На Марс има тайна база, в която хора и извънземни си сътрудничат

Бившият директор на Израелската програма за космическа сигурност съобщава за съществуването на таен пакт между задкулисни властови фактори на Земята и извънземни цивилизации

 3,826 

Генерал Хаим Ешед (Haim Eshed), бившият директор на Израелската програма за космическа сигурност към военното министерство и професор в Института за космически изследвания Ашер Технион, заяви в интервю за вестник Yediot Aharonot, че „извънземни съществуват и че са влезли в контакт с Израел и Съединените щати, но тези срещи са запазени в тайна, тъй като човечеството не е подготвено да приеме информацията“.

87-годишният Ешед не е параноик – в близо 30 годишната си работа, като директор на израелската програма за космическа сигурност, той е имал достъп до сектеретна информация, така че е логичен въпроса: това е шега ли е, грешка в превода или голата истина. Тези три варианта в изявлението на Ешед се предполагат като вероятни от бившия ръководител на екипа за проучване на НЛО към британското министерство на отбраната, Ник Поуп (Nick Pope).

Ешед говори за съществуването на „Галактическа федерация“, обединяваща всички цивилизации във Вселената (включително и земната), чиято задача е „проучване на материята, от която е съставена Вселената“ и че под повърхността на Марс има тайна база, където хора и извънземни пратеници си сътрудничат.

Това твърдение удивително напомня за култовия документален филм Алтернатива 3, който е излъчен за пръв и единствен път през 1977 г, в Обидиненото кралство и разследва предполагаемо „изтичане на мозъци“ – мистериозни изчезвания на инженери, астрономи и други учени, които според авторите на филма са отвлечени на Марс.

В наши дни Дейвид Уилкок, Кори Гуд и Лора Айзенхауер*, не спират да коментират дейността на Тайната космическа програма (SSP) на САЩ във военновъздушната база Kirtland, New Mexico.

Четете още
Сигналът от Проксима Кентавър

В този смисъл изявлението на Ешед кореспондира с тезата на уфолози като Кори Гуд (Corey Goode)**, който през ноември 2015 г. във видеопредаване на Gaia  казва, че „Марс отдавна е колонизиран от хора и извънземни, създавайки секретни бази под повърхността му“. През декември 1986 г. Кори Гуд е назначен в екипа за изследване на Слънчевата система към SSP-UNSAP (Непознати програми със специален достъп) по проекта Solar Warden, където работи до 2007 г..

Според Ешед Доналд Тръмп е запознат със сътрудничеството между земляни и извънземни и предполага, че в най-скоро време бившият президент на САЩ ще разкрие пред обществото истината за съществуването на Галактическата федерация. Ешед споделя, че разкрива тази информация сега, а не по-рано, защото през последните години академичните и правителствени структури са евоюлирали. Преди време това е било невъзможно, понеже веднага са щели да го затворят в психиатрична клиника.

През ноември 2020 г. израелската авторка Хагар Янай (Hagar Yanai) публикува книгата „Вселената отвъд хоризонта: Разговори с професор Хаим Ешед“ (The Universe Beyond the Horizon: Conversations with Professor Haim Eshed), в която той разкрива подробности за предотвратени ядрени апокалипсиси в Залива на прасетата***. В книгата Ешед потвърждава и съществуването на така наречените „Мъже в черно“ (MIB).


* Правнучка на президента на САЩ, Дуайт Айзенхауер.

** Кори Гуд е един от най-популярните уфолози, който понастоящем води шоуто на Gaia: Cosmic Disclosure. Шоуто досега е излъчило над 70 епизода, със средна гледаемост от 68 000 зрителя на епизод. В Cosmic Disclosure Гуд споделя и коментира скандални факти и разкрития от 20-годишната му работа в SSP-UNSAP. Личен уеб сайт на Кори Гуд: https://www.spherebeingalliance.com.

*** Залив на южното крайбрежие на Куба, провинция Сиенфуегос, 150 км. югоизточно от Хавана.

Предложено


АктуалноВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано
Facebook
Loading