Роджър Стоун, съветник на Тръмп, казва, че Бил Гейтс би могъл да бъде създателят на коронавируса

Роджър Стоун, съветник на Тръмп, казва, че Бил Гейтс би могъл да бъде създателят на коронавируса

В интервю за радио The Answer, Стоун заявява, че намерението на Гейтс е, да може да имплантира микрочипове в  хората

 599 

Роджър Стоун, известен лобист и един от най-близките съветници на президента на Съединените щати, Доналд Тръмп, каза в интервю по радио The Answer, че Бил Гейтс не е изключено да участва в създаването на коронавируса.

„Това, че Бил Гейтс може да играе важна роля в създаването и разпространението на новия вирус, е отворен за дебати въпрос. Някои от приятелите ми конгресмени, отричат тази вероятност, но други, не я изключват“ – кава той. Според Стоун, вероятната причина на основателя на Microsoft и един от най-богатите мъже на планетата, да участва в тази конспирация, би била, да може да се имплантират микрочипове в човешкия организъм.

„Гейтс иска да се възползва от задължителни ваксини за всички хора на планетата, за да имлантира микрочипове в телата ни, чрез които да ни контролира“ – допълва Стоун.

Четете още
Системният расизъм в САЩ

Фондацията на Гейтс, Bill&Melinda Gates, инвестира в предходните години над 4500 мил. долара в Коалицията за иновации и готовност за епидемии (CEPI), която работи за ускоряване на процесите за тестване на ваксини и финансиране на нови и бързи начини за разработване на имунизации. Гейтс от години предупреждава за несигурността на здравните системи в някои страни и за възможност за пандемия, за която светът не е подготвен.

Американски и английски медии припомнят, че Стоун има присъда от 40 месеца затвор за невярна информация, клевета и заплашване на свидетел по време на разследването на президентската кампания на Тръмп, което му спечели печалната слава на манипулатор и любител на конспирациите.

 

Предложено


АктуалноВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано
Facebook
Loading